Remmen

Alarmsignalen die niet moeten worden onderschat

Het hele remsysteem in perfecte staat houden is belangrijk voor u, voor uw passagiers en voor allen die u omringen. Als u trillingen voelt, abnormale geluiden hoort of een overmatige remafstand ondervindt wanneer u op het rempedaal begint te drukken, maak onmiddellijk een afspraak op uw hoofdkantoor van Trusted Lancia. Onze technici controleren indien  uw remmen dienen te worden vervangen

Kies originele reserveonderdelen

Om een ​​veilig rijden te garanderen, worden de tests van de Lancia -reserveonderdelen op grote schaal uitgevoerd, met behulp van de meest moderne apparatuur en technologieën, zodat remblokken en schijven weerstaan​​tegen de warmte en druk.


Onze originele reserveonderdelen zijn gemaakt met kwaliteitsmateriaal en speciaal ontworpen voor uw voertuig, om een ​​volledig functioneel remsysteem te garanderen.

Het belang van de Lancia technici

Het Lancia Assistance Network weet precies hoe ze moeten zorgen voor complexe structuren zoals het remsysteem, onze professionele technici zijn in staat om gemakkelijk de problemen te identificeren die voortkomen uit versleten remblokken en schijven, of die ontstaan ​​wanneer het remsysteem niet correct werkt.