Elegantie, zuiverheid, consistentie. Ontdek hier de Lancia-Stijl

Voor de ontwerpers van het Lancia Style Center is elke dag "de eerste dag": want wanneer we wagens willen maken die tijdloze inconen kunnen worden, krijgt elke detail enorm veel belang.De iconische vormen, de merkwaarden en de knowhow-cultuur: hier is het dat ideeën samenvloeien en de toekomstige Lancia-stijl kleur geven.

PU+RA HPE CONCEPT

Ontdek hier hoe een icoon onstaat

Het ontwerp van Pu+Ra HPE is ontstaan uit het gebruik van eenvoudige en perfecte geometrische vormen, zoals de cirkel en de driehoek, op schone oppervlakken en essentiële secties, gemakkelijk te lezen en welsprekende verwijzingen naar het verleden van Lancia, opnieuw geïnterpreteerd in een moderne stijl. Aan de voorkant valt de kelk op, wiens drie lichtlijnen de identiteit van het merk onderstrepen samen met de ronde achterlichten, die de legendarische Lancia Stratos herinneren. In de specifieke progressieve groene kleurplaten - die hulde brengt aan de Lancia Flaminia Azzinia Vincennes - herinnert het profiel de zuiverheid van de Aurelia -lijnen en wordt het passagierscompartiment gekenmerkt door een groot venster met een zichtbaarheid van 360°. Ten slotte is van bovenaf het sterke verband tussen interieurs en exterieurs duidelijk, door het gebruik van geometrische vormen zoals de twee cirkels van het dashboard en het dak.

Lancia Pu+Ra HPE, de evolutie is hier

Lancia Pu+Ra HPE is de 100% elektrische conceptwagen die Lancia projecteert in de toekomst van mobiliteit. Een ontwerp- en merkmanifest die staat voor thuisgevoel, duurzaamheid, elektrificatie en efficiënte technologie.