Geconnecteerde diensten

Mopar connect

Met de Mopar® Connect Service Suite heeft u een speciale assistentie -service om u ondersteuning te bieden in het geval van diefstal, ongeval of defect. Bovendien, weet u met de nieuwe afstandsbedieningfuncties waar uw auto is en kunt u deze comfortabel bedienen vanaf uw smartphone. De Mopar® Connect -services zijn beschikbaar als een optie bij de aankoop van een nieuw voertuig, of als een accessoire als u al een compatibele Lancia auto heeft. Neem voor alle informatie over beschikbaarheid en activering van diensten contact op met uw verkooppunt. Ontdek nu het hele scala aan diensten!

text-image-full-1.jpg

Voor de afstandsbediening van uw auto heeft u een snelle verbinding nodig

MY:ASSISTANT VEILIGHEID BINNEN

HANDBEREIK

Ongevallenhulp van Mopar® Connect biedt 24 uur per dag ondersteuning. 

MY:REMOTE CONTROL CONTROLEERT 

UW AUTO OOK OP AFSTAND

Het vinden van de auto op een drukke parkeerplaats is nog nooit zo eenvoudig geweest. Zoek hem op de kaart en volg de snelste route om hem te bereiken.

MY:CAR HOUDT 

UW AUTO IN PERFECTE TOESTAND 

My:Car van Mopar® Connect kan u bijgewerkte informatie over uw voertuig verstrekken.

MY:JOURNEY TRANSFORMEERT UW 

ROUTES IN REIS ERVARINGEN

My:Journey is de nieuwe service in Mopar® Connect waarmee u uw verplaatsingen kunt bekijken en beheren via uw mobiele telefoon.

ONTDEK DE PARNTER SERVICES 

IN MOPAR®CONNECT

De voordelen van Mopar® Connect eindigen niet met enkel onze eigen services, onze partner services zijn toegankelijk op de website via smartphone* of computer.

U HEBT EEN PAAR STAPPEN NODIG 

OM MOPAR® CONNECT SERVICES TE ACTIVEREN!

Om de services te gebruiken, vraagt ​​u aan een geautoriseerde verkooppunt om het Mopar® Connect -apparaat op het voertuig te installeren en het contract te ondertekenen door uw persoonlijke gegevens en e -mailadres te verstrekken.

MOET U DE MOPAR® CONNECT SERVICES HERNIEUWEN?

Aan het einde van de geldigheidsperiode van uw abonnement kunt u Mopar Connect verlengen bij de geautoriseerde verkooppunten of de online verlenging onafhankelijk kopen in de Mopar -winkel door op de volgende link te klikken: vernieuw nu Mopar Connect.

*Vanaf 1 februari 2023 zal de UConnect Live -app niet langer worden ingeschakeld om uw geconnecteerde diensten te beheren, maar maak  geen zorgen! Open de app gewoon om toegang te krijgen tot de speciale site, waaruit u kunt blijven profiteren van uw Mopar® Connect -services.

Bent u geïnteresseerd in het hebben of vernieuwen van de Mopar® Connect -services op uw auto?