Video Lancia Pu Ra HPE

Een synthese tussen verleden en toekomst die PU+RA EMOTIE wordt

Met de conceptauto Lancia Pu+Ra HPE  begint de Lancia-reis naar de toekomst, geïnspireerd door het verleden. Van de iconische ronde koplampen, die verwijzen naar de legendarische Strato's, tot de horizontale lijnen die de Venetiaanse zonweringstructuur van de Lancia Beta HPE van de jaren zeventig hervatten. Een perfecte symbiose tussen gisteren en vandaag, tussen zuiverheid en radicaliteit, tussen innovatie en emotie.

 

 

Lancia Pu+Ra Hpe - reveal

De elegante conceptauto buiten, elektrisch van binnen

Tijdloos ontwerp

 Puur, technologisch, met een unieke identiteit. De iconische calice wordt opnieuw geïnterpreteerd in een moderne stijl en samen met de achterlichten geeft het de conceptauto Lancia Pu+Ra HPE een onderscheidend en tijdloos ontwerp.

Elegantie met uitzicht

Het cirkelvormige dak projecteert de conceptauto naar de hemel en geeft een panoramisch zicht met geometrische vormen, die perfect worden gecombineerd met de elegante en sensuele lijnen van de zijkant. 

Aan boord als thuis

Het interieurontwerp stijgt aan boord van Lancia om het gevoel van thuisgevoel te herscheppen. Elk element van het interieur is ontworpen om de sfeer van de Italiaanse ontwerphuizen na te komen.

Verfijnde interieurs

De interieurs geïnspireerd door de wereld van interieurontwerp zijn ontwikkeld in samenwerking met Cassina, Excellence of Made in Italy, met de grootste aandacht voor de vormen, voor het zoeken naar materialen en voor het welzijn aan boord.

Iconische stijl

De omhullende horizontale lijnen herlezen, in een moderne stijl, de beroemde Venetiaanse zonweringstructuur die verwijst naar het concept van thuisgevoel en de warme sfeer van Italiaanse huizen.

Tech Salontafel

Aan boord zitten als in de woonkamer. De ongekende salontafel is ontworpen om met elegantie het welkomstgevoel typisch voor een huiselijke omgeving over te dragen

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
#informative_1#
#informative_2#
#informative_3# #informative_19#
#informative_8#
#informative_12#
#informative_16#
3 #section-dealer#

#dealer_title#

#dealer_new_cap#
#dealer_update#
#dealer_list#
#dealer_update#

#titolo_box_1# #nome# #cognome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3#

#dealername#
#dealeraddress#
#dealercap# #dealerCity#

LANCIA PU+RA HPE VAN DICHTBIJ

Inspirerende klassiekers

Elk detail van Lancia PU+RA HPE viert de schoonheid van tijdloze klassiekers. De progressieve groene kleur is een eerbetoon aan de Lancia Flaminia Azzinia Vincennes, de voorkant herneemt het historische Lancia Grille, het nieuwe logo presenteert de historische symbolen van het merk en de stoelen zijn geïnspireerd door de Maralunga -fauteuils getekend door Vico Magistretti voor Cassina..

De Lancia calice opnieuw geïnterpreteerd

  

Infotainment: Sala geluid – lucht en verlichting

Top energiebesparing dankzij de banden

Deur met gerecycleerde marmeren afwerkingen

      

 

 

Stoelen geïnspireerd door interieurontwerp

Progressieve groene kleur

Radicale geometrieën

     

Thuisgevoel - salontafel

Duurzaam, elektrisch, geavanceerd: de nieuwe conceptcar

De Lancia Pu+Ra HPE symboliseert de pure evolutie van Lancia: een 100% elektrische wagen die de visie van het merk in de praktijk omzet. Hij biedt een rijbereik van meer dan 700 km, laadt volledig op in iets meer dan 10 minuten en verbruikt minder dan 10 kWh/100 km. 70% van zijn esthetische koetswerk bestaat uit duurzame materialen: de zetels en zetelbekleding kregen een make-over, het tapijt is vervaardigd uit natuurlijke vezels en de glazen onderdelen van de wagen zijn gemaakt uit gerecycleerd materiaal. Kortom, de perfecte synthese van hoe de toekomst er volgens Lancia moet uitzien.

   

Lancia Pu+Ra hpe - Sostenibile, elettrica ed evoluta

Interieurontwerp in symbiose met technologie

Eenvoudige, intuïtieve en functionele technologie aan boord van Lancia Pu+Ra HPE is er een met het interieur en geeft iedereen het gevoel in een eclectische en nieuwste generatieomgeving binnen te treden. Het innovatieve S.A.L.A. -systeem, het autonome rijden en het elegante en minimale dashboard maken de interne ruimte mooi, gastvrij en tegelijkertijd geprojecteerd in de toekomst.

   

Lancia Pu+Ra Hpe: L’interior design in simbiosi con la tecnologia

Leef achter de schermen van de Lancia van de toekomst

De tweede aflevering van het docufilm gewijd aan het nieuwe Lancia -tijdperk is een reis om het creatieve proces achter Lancia Pu+Ra HPE te ontdekken, de conceptauto ontstaan uit de unie tussen interieurontwerp, de eenvoudigste en meest intuïtieve technologie en aandacht voor de omgeving.

   

Lancia Pu + Ra Hpe -trailer episodio 2

Ontdek hier de volledige aflevering