Lancia Assistance

Wat de omstandigheden ook zijn, Lancia Assistance is de volledige wegenhulpdienst die geschikt is voor uw behoeften.
Heeft u een lekke band? Is de auto -batterij leeg? Bent u de sleutels kwijtgeraakt? Wat er ook gebeurt, maak u geen zorgen, met Lancia Assistance staan we altijd aan uw zijde.

Weghulp

Zodat u rustiger kunt reizen, is het onze prioriteit dat er in geval van een probleem een volledige assistentieservice is die geschikt is voor uw behoeften. Onze oplossing garandeert de grootste gemoedsrust om te rijden, u en uw auto te helpen in het geval van ongemakken
Bovendien bieden wij u een informatiedienst over diensten en openingstijden van verkooppunten, om altijd aan uw zijde te zijn in geval van nood! 

MOBIELE WORKSHOP

Als uw voertuig niet in staat is om de reis voort te zetten, maak u geen zorgen: u ontvangt de hulp van een operator die u ter plekke zal bereiken. En als uw auto zich niet onafhankelijk kan verplaatsen, wordt hij naar de dichtstbijzijnde Lancia-verkooppunt gesleept.

VERPLAATSINGSKOSTEN

De verplaatsingkosten (taxi en andere transportmiddelen) die tijdens de gedwongen stilstand van het voertuig zijn gemaakt, worden terugbetaald

TERUGKEER NAAR HUIS OF VOORTZETTING VAN DE REIS 

Als uw voertuig ver van huis wordt geblokkeerd, worden de kosten voor de terugkeer of voortzetting van de reis (per trein of vliegtuig) vergoed.

OVERNACHTING IN HOTEL

Als uw voertuig ver van huis is geblokkeerd, is er een optimale oplossing: u kunt overnachten in een hotel ter plaatse.

TERUGKEER VAN HET GEREPAREERDE VOERTUIG

Als uw voertuig ver van huis is geblokkeerd, maak u geen zorgen: u krijgt de reiskosten terugbetaald die zijn gemaakt om uw gerepareerde voertuig terug te brengen. Als alternatief kunt u vragen om het voertuig naar uw woning te slepen.

TERUGKEER VAN HET NIET GEREPAREERDE VOERTUIG UIT HET BUITENLAND

En als uw voertuig meer dan vijf dagen in het buitenland vastzit, kunt u het naar huis of bij het verkooppunt in uw stad laten slepen.

INFORMATIE SERVICE

U kunt informatie ontvangen over de diensten van de Lancia-verkooppunten. Handig, vindt u niet?

*U vindt leveringsmethoden, voorwaarden, beperkingen en uitsluitingen van services in de garantie van uw voertuig of in assistentiecontracten.

    

Heeft u hulp noding?

Voor meer informatie kunt u ons universele gratis nummer vanuit alle Europese landen bellen.