LANCIA YPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA

Cassina en Lancia delen een iconische geschiedenis en een onmiskenbare Italiaanse oorsprong. Tegelijkertijd zijn waarden zoals innovatie, respect voor traditie, alsook het experiment met een nieuwe creatieve taal gericht op voortschrijdende duurzaamheid. We streven naar excellentie: kwaliteit, duurzaamheid en gebruik van circulaire materialen volgens onze visie die erop gericht is om een toekomst te ontwerpen zonder het verleden te vergeten.

Limited Edition '1 van 1906'

De LANCIA YPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA, 100% elektrisch en gelimiteerd tot 1906 genummerde en gecertificeerde expemplaren, is het nieuwe pronkstuk van de Lancia Renaissance.

De pure geometrie van een revolutionair icoon.

De iconische LED-achterlichten typeren de Lancia Ypsilon. Ze brengen een duidelijk eerbetoon aan de gedurfde geest van het merk en de legendarische Lancia Stratos, een icoon in de rallywereld. De lichten vormen een frame voor het nieuwe Lancia-logo, dat geïnspireerd is op een lettertype dat doet denken aan de toonaangevende Italiaanse mode en dat nauw verbonden is met de geschiedenis van ons merk. De horizontaal geïntegreerde letter 'Y' in de cirkels van de lichten is een nieuw en opvallend designelement.

Je eigen 'SALA' voor een unieke ervaring aan boord

De toekomst van Lancia is gebouwd op intuïtieve en eenvoudige technologie die zorgt voor een constant gevoel van welzijn aan boord. Het innovatieve infotainmentsysteem S.A.L.A. (Sound Air Light Augmentation) vormt de hoeksteen van de Lancia-technologie en speelt een cruciale rol om superieur comfort en een immersieve, complete ervaring aan boord te kunnen bieden. S.A.L.A. is een volledig personaliseerbaar systeem op basis van widgets, uitgerust met twee standaard HD-schermen en een gecentraliseerd bedieningspaneel voor audio, klimaat en verlichting. Je kunt de sfeer in de wagen moeiteloos aanpassen met een eenvoudige actie of met je stem.

100% elektrisch

De eerste 100% elektrische wagen van Lancia's nieuwe tijdperk. Rijbereik tot 403 km* (WLTP gecombineerd). Ultramoderne oplaadtijden en -oplossingen dankzij de samenwerking met Free2Move Charge.

Mis geen enkel detail van de LANCIA YPSILON EDIZIONE LIMITATA CASSINA

1 #section-models#

#selectModels#

2 #section-anagraphic#

#AnagraficText#

Required field
Required Field
Required Field
Required field
Required Field
Required Field
Required Field
* Mandatory fields
#informative_1#
#informative_2#
#informative_3# #informative_19#
#informative_8#
#informative_12#
#informative_16#
3 #section-dealer#

#dealer_title#

#dealer_new_cap#
#dealer_update#
#dealer_list#
#dealer_update#

#titolo_box_1# #nome# #cognome# #titolo_box_2#

#titolo_box_3#

#dealername#
#dealeraddress#
#dealercap# #dealerCity#

*Het elektrische energieverbruik voor de 100% elektrische Lancia Ypsilon bedraagt 14,3-14,6 kWh/100 km; de CO2-uitstoot bedraagt 0 g/km.
Het rijbereik van de 100% elektrische Lancia Ypsilon varieert van 403 tot 394 km.
De waarden zijn goedgekeurd volgens de WLTP-gewogen cyclus (EU-verordening 2018/1832). De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot zijn gemeten door de producent tijdens pre-goedkeuringstesten, volgens het WLTP-protocol (EU-verordening 2018/1832), en zijn onderhevig aan wijzigingen na de definitieve certificering.
Het werkelijke elektrische energieverbruik, de CO2-uitstoot en het elektrische rijbereik kunnen verschillen en variëren op basis van gebruiksomstandigheden en verschillende factoren, waaronder optionele voorzieningen, de frequentie van elektrisch opladen in verhouding tot het aantal gereden kilometers, de omgevingstemperatuur, rijgewoonten, snelheid, totaalgewicht en het gebruik van specifieke apparatuur (zoals airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.). Bandentype en -conditie, wegomstandigheden en externe weersomstandigheden kunnen deze waarden ook beïnvloeden.