Overzicht

LANCIA SCHITTERT IN EEN NIEUW LICHT

De Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina is het resultaat van een samenwerking tussen Lancia en Cassina. De nieuwe Lancia Ypsilon, Lancia's allereerste 100% elektrische auto, is ook verkrijgbaar in een hybride versie. Aan de buitenkant zijn de slanke lijnen versierd met pure geometrie, geïnspireerd op Lancia's iconische en legendarische ontwerpen. Binnenin belichaamt de Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina ultiem comfort, zodat u u altijd en overal thuis voelt.

ONTWORPEN OM ITALIAANSE ELEGANTIE VORM TE GEVEN

De Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina is de ultieme uitdrukking van Lancia's comfort, geïnspireerd door de woninginrichting en mogelijk gemaakt dankzij Cassina's expertise. Het resultaat is een auto met een uitnodigend en eclectisch interieur en met strakke lijnen.

'T LEVEN IS SIMPEL MET S.A.L.A.-TECHNOLOGIE AAN BOORD

Sound, Air, Light, Augmentation: S.A.L.A., Lancia's Lancia's nieuwste generatie infotainmentsysteem. Intuïtief en meeslepend, het vergemakkelijkt het leven aan boord en past de omgeving van het interieur eenvoudig aan met de aanraking van uw vingers of het geluid van uw stem, en beheert audio-, klimaatregelings- en verlichtingsfuncties.

HET THUISGEVOEL ONDERWEG

Thuisgevoel is wat u kunt voelen in een omgeving die zo gezellig is als de woonkamer van een eigentijds ontworpen Italiaans huis; of zoals in de exclusieve interieuromgeving van de Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina. Het is alsof u rijdt vanuit een eigentijdse Italiaanse woonkamer.

DE PERFECTE HYBRIDE VOOR DE STAD

De nieuwe Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina Hybride heeft een hypermoderne motor die maximale efficiëntie en betrouwbaarheid combineert. De 1.2 48V driecilinder, 100pk hybride motor is uitgerust met een 6-traps e-DCT automatische transmissie die zorgt voor een betere wendbaarheid, zelfs op stadsroutes.

Buitenkant

ITALIAANSE ELEGANTIE KOMT VOORT UIT PURE LIJNEN EN ICONISCH DESIGN

De Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina belichaamt een reis naar uitmuntendheid, waarbij schoonheid niet slechts een bestemming is, maar juist het startpunt van een gedurfd en visionair avontuur. Zo ontstond de droom om de eerste hatchback in het Premium B-segment van de hele Stellantis groep te introduceren. De nieuwe Lancia Ypsilon is compact maar toch strak en bekoort op het eerste gezicht door zijn elegantie. Aan de buitenkant schitteren de in samenwerking met Cassina vervaardigde stylistische details in de diamantgeslepen velgen en de speciaal voor deze versie ontworpen blauwe Lancia-kleur.

EEN LUST VOOR HET OOG EN HET HART

Aan de achterzijde wordt de Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina gekenmerkt door ronde LED-lampen, een duidelijk eerbetoon aan de legendarische Lancia Stratos. In de Lancia Ypsilon zijn de twee koplampen nu voorzien van een nieuw designelement - de letter Y - horizontaal geplaatst binnen de cirkels.

EEN KELK VAN LICHT WIJST DE WEG

Iconisch, memorabel en zowel overdag als 's nachts van verre zichtbaar: de voorkant van de Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina valt op door de herinterpretatie van de historische Lancia grille, die in de toekomst wordt geprojecteerd door drie LED lichtstralen die het nieuwe logo sierlijk omarmen.

DE ORIGINELE HANDTEKENING VAN EEN AUTHENTIEK MEESTERWERK

Het nieuwe Lancia logo, met zijn originele lettertype, is geïnspireerd op de "handtekeningen" van de haute couture, een Italiaans keurmerk van uitmuntendheid. Het onderliggende Ypsilon-logo vertegenwoordigt een eigentijdse herinterpretatie van historische iconen zoals Fulvia, Flavia en Flaminia.

EEN PERFECTE VORM VRAAGT OM EEN UITMUNTEND DESIGN

De 17" diamantgeslepen lichtmetalen velgen, ontwikkeld in samenwerking met Cassina, onderscheiden zich door de kostbaarheid van het materiaal en het op maat gemaakte design: de geometrie van de spaken, geïnspireerd op de letter Y, creëert een radiale compositie die elegant contrasteert met de Lancia blauwe kleur, ook ontwikkeld in samenwerking met Cassina.

Interieur

AAN BOORD, ZOALS THUIS

De Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina is de uitdrukking van een nieuwe manier om het interieur van een auto te ontwerpen, samen met Cassina bestudeerd en gedefinieerd als "thuisgevoel". Van de knusse blauwe verwarmde en masserende stoelen met cannelloni-patroon tot de exclusieve, door Cassina ontworpen koffietafel, het is alsof u het comfort van een Italiaans designhuis in uw wagen haalt.

SEDILI BELLI E BUONI

LAAT U LEIDEN DOOR COMFORT

Met voldoende ruimte op de bestuurdersstoel, een comfortabele stoel en een gebruiksvriendelijk driespaaks stuurwiel met het nieuwe Lancia logo, is rijden in de Lancia Ypsilon een unieke en plezierige ervaring.

WARM ONTHALEN IS EEN LEVENSSTIJL

De stoelen van de Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina zijn echt speciaal. Ze zijn ontworpen om passagiers te omhullen met comfort, ze zijn verwarmd, masserend en gemaakt van blauw fluwelen stof en een dubbel gestikt cannelloni-patroon.

MATERIALEN MET EEN KOSTBARE ETHIEK

Het verfijnde interieur van de nieuwe Lancia Ypsilon is gemaakt van duurzame materialen, in lijn met de waarden van Lancia's strategische plan voor 10 jaar. Traditionele elementen, zoals het fluweel - nu gerecycled - van het historische "Lancia-doek", zijn opnieuw bekeken met een ethisch tintje.

ALS JE COMFORTABEL ZIT, IS HET FIJNER SAMEN ZIJN

Het plezier van comfortabel reizen, gehuld in kostbaar blauw fluweel, kan nu worden gedeeld met vier andere passagiers, want de Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina is goedgekeurd voor 5 personen.

Technologie en veiligheid

S.A.L.A. - TECHNOLOGISCH GEAVANCEERD, EENVOUDIG INNOVATIEF

De toekomst van Lancia kan niet voorbijgaan aan eenvoudige en intuïtieve technologie. De Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina is de eerste die is uitgerust met het innovatieve infotainmentsysteem S.A.L.A. - een acroniem voor Sound, Air, Light en Augmentation. Het is een hoeksteen van Lancia's technologie en belooft een meeslepende en complete ervaring aan boord. De S.A.L.A.-interface is volledig aanpasbaar en heeft twee standaard 10,25-inch HD-schermen.

SEDILI BELLI E BUONI

EEN VLEUGJE TECHNOLOGISCHE KLASSE

De Lancia Ypsilon heeft twee standaard 10,25-inch HD-schermen, waarbij het hoofdscherm fungeert als centraal bedieningspaneel voor audio, klimaatregeling en verlichting. Een simpele aanraking: meer is er niet nodig om de configuratie te activeren en de sfeer van het interieur aan uw smaak aan te passen.

ELKE REIS WORDT GEKLEURD MET DE JUISTE STEMMING

Dankzij de verschillende "ambient lighting"-modi van S.A.L.A. kan u in de nieuwe Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina het omgevingslicht aanpassen aan jouw voorkeuren. U kunt kiezen uit acht kleuren die allemaal zijn ontworpen om een gevarieerde en aangename omgeving te creëren die uw rijervaring verbetert.

EEN ASSISTENT DIE ALTIJD OP ZIJN HOEDE IS

U welkom voelen betekent ook dat u zich veilig voelt. De Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina is uitgerust met ADAS (Level 2 Driver Assistance Systems) en de allernieuwste technologie in de auto om u een veilige en comfortabele omgeving en een stressvrije ervaring aan boord te bieden.

TWEE EXTRA OGEN. MAAR MET 180° ZICHT.

De twee 180°-camera's - één voor, één achter - bieden grenzeloos zicht door de dode hoeken te bewaken. Met 10,25" displays die de manoeuvreerruimte en alle mogelijke obstakels rond de auto aangeven, kunt u in elke situatie vrij navigeren.

GEEN OBSTAKEL VOOR GEMOEDSRUST

Het Autonomous Emergency Braking (AEB)-systeem helpt aanrijdingen voorkomen door gevaar te detecteren en ervoor te waarschuwen. Als de bestuurder niet ingrijpt, remt het systeem automatisch om de gevolgen van een ongeval te voorkomen of te beperken.

VOOR IEDEREEN EEN EIGEN VEILIGE PLEK

Dankzij Adaptieve Cruise Control (ACC) is het gemakkelijker om potentiële gevaren op afstand te houden tijdens het rijden. Het elektronische regelsysteem regelt de snelheid van de auto en houdt tegelijkertijd een veilige afstand tot voorliggers aan.

VERBONDEN MET ELKE BEHOEFTE

Met de mobiele app kunt u op afstand communiceren met de Limited Edition Lancia Ypsilon Cassina. Beheer het vergrendelen en ontgrendelen van deuren, identificeer de auto en regel het klimaat en de binnentemperatuur op afstand. Stap in de auto met de gewenste temperatuur - geen zomerhitte of vieskou meer. Dankzij E-control kunt u ook verschillende functies op afstand bedienen op basis van elektrische oplaadservices.