Overzicht

LANCIA SCHITTERT IN EEN NIEUW JASJE

De Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch vloeit voort uit een samenwerking tussen Lancia en Cassina. De Lancia Ypsilon is ook verkrijgbaar in een hybride uitvoering. Aan de buitenkant zijn de slanke lijnen versierd met pure geometrie, geïnspireerd op Lancia's iconische en legendarische ontwerpen. Binnenin ademt de Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch ultiem comfort uit, zodat u zich overal thuis voelt.

ONTWORPEN OM ITALIAANSE ELEGANTIE TE CREËREN

De Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch is de ultieme uitdrukking van Lancia's comfort. Het interieur is geïnspireerd door woondesign en mede mogelijk gemaakt door Cassina's expertise. Het resultaat? Een wagen met een uitnodigend, eclectisch interieur en strakke lijnen.

MAAK HET UZELF GEMAKKELIJK MET DE S.A.L.A.-TECHNOLOGIE AAN BOORD

Sound, Air, Light, Augmentation: maak kennis met S.A.L.A., Lancia's nieuwste generatie infotainmentsysteem. Het systeem werkt intuïtief en immersief, vergemakkelijkt het leven aan boord en past de omgeving van het interieur aan met een simpele vingeraanraking of het geluid van uw stem. Zo regelt u de audio-, klimaatregelings- en verlichtingsfuncties op een eenvoudige manier.

EENZELFDE THUISGEVOEL, WAAR U OOK NAARTOE GAAT

Een thuisgevoel kunt u alleen voelen in een omgeving die net zo gezellig is als de woonkamer van een hedendaags Italiaans huis. De exclusieve interieuromgeving van de Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch creëert datzelfde gevoel tijdens al uw ritten.

DE ELEKTRISCHE SFEER VAN DE EERSTE KEER

De Lancia Ypsilon Edizione Cassina neemt het voortouw als Lancia's eerste 100% elektrische wagen. Laad eenvoudig op dankzij de gespecialiseerde partner Free2move Charge, die een geïntegreerd systeem van hardware, software en oplaaddiensten biedt dat aan alle behoeften van de eerste elektrische Lancia voldoet.

Exterieur

ITALIAANSE ELEGANTIE MET PURE LIJNEN EN EEN ICONISCH DESIGN

De Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch symboliseert een reis naar excellentie, waarbij schoonheid niet louter een bestemming is, maar het eigenlijke startpunt van een gedurfd en visionair avontuur. Zo ontstond de droom om de eerste hatchback in het Premium B-segment van de hele Stellantis Group te introduceren. De Lancia Ypsilon is compact en tegelijkertijd gestroomlijnd en overtuigt iedereen meteen met zijn elegantie. De stijlvolle details zoals de diamantgeslepen velgen en de speciaal voor deze uitvoering ontworpen blauwe Lancia-kleur komen volledig tot hun recht.

SCHOONHEID REIKT VAN DE OGEN TOT HET HART

Aan de achterzijde valt de Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch op door zijn cirkelvormige LED-lampen, een eerbetoon aan de legendarische Lancia Stratos. Bij de Lancia Ypsilon zijn de twee koplampen nu voorzien van een nieuw designelement - de letter Y - horizontaal geplaatst binnen de cirkels. 

DE LED-LICHTBUNDELS WIJZEN DE WEG

Iconisch, memorabel en zowel overdag als 's nachts zichtbaar van ver: de voorkant van de Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch valt op door de herinterpretatie van de historische Lancia-grille, futuristisch geprojecteerd door drie LED-lichtbundels die het nieuwe logo sierlijk omarmen. 

De ORIGINELE SIGNATUUR VAN EEN AUTHENTIEK MEESTERWERK

Het nieuwe Lancia-logo, met zijn originele lettertype, is geïnspireerd op de "signaturen" van de haute couture - een Italiaans kwaliteitslabel van excellentie. Het onderliggende Ypsilon-logo representeert een moderne herinterpretatie van historische iconen zoals de Fulvia, Flavia en Flaminia.

EEN PERFECTE VORM VRAAGT OM EEN UITMUNTEND DESIGN

De 17" diamantgeslepen lichtmetalen velgen, ontwikkeld in samenwerking met Cassina, onderscheiden zich door de kwaliteitsvolle materialen en het op maat gemaakte design: de geometrie van de spaken, geïnspireerd op de letter Y, creëert een radiale compositie die op elegante wijze contrasteert met de blauwe Lancia-kleur.

Interieur

THUISGEVOEL AAN BOORD

De Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch vindt interieurdesign opnieuw uit door samen met Cassina het "thuisgevoel" in wagens te integreren. Van de knusse blauwe verwarmde en masserende zetels met cannelloni-patroon tot de exclusieve, door Cassina ontworpen koffietafel... het lijkt eerder op het comfort van een Italiaans designhuis dan op dat van een wagen.

SEDILI BELLI E BUONI

LAAT U LEIDEN DOOR COMFORT

Een rit in de Lancia Ypsilon is een unieke ervaring dankzij zijn royale ruimte op de bestuurdersplaats, zijn comfortabele zetels en zijn eenvoudig bedienbaar driespaaks stuurwiel met nieuw Lancia-logo.

GASTVRIJHEID IS EEN LEVENSSTIJL

De zetels van de Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch springen meteen in het oog. Ze zijn ontworpen om passagiers te vervoeren in comfort met verwarmende en masserende functie én zachte blauwe fluwelen bekleding met een dubbel gestikt cannelloni-patroon.

MATERIALEN MET EEN WAARDEVOLLE ETHIEK

Het verfijnde interieur van de Lancia Ypsilon bestaat uit duurzame materialen, in lijn met de waarden van Lancia's tienjarig strategisch plan. Traditionele elementen, zoals de fluwelen - nu gerecycleerde - stof van het historische "Lancia-doek", kregen een nieuwe, ethisch verantwoorde toets.

ALS U COMFORTABEL ZIT, GENIET U NÓG MEER VAN UW GEZELSCHAP

Deel uw comfortabele ritten gehuld in prachtig blauw fluweel nu met vier andere passagiers, want de Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch is geschikt voor 5 personen.

Technologie en veiligheid

S.A.L.A. - TECHNOLOGISCH GEAVANCEERD, RONDUIT INNOVATIEF

De toekomst van Lancia gaat gepaard met eenvoudige en intuïtieve technologie. De Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch is de eerste Lancia die is uitgerust met het innovatieve infotainmentsysteem S.A.L.A. - een acroniem voor Sound, Air, Light en Augmentation. Het is een hoeksteen van Lancia's technologie en belooft een immersieve en complete ervaring aan boord. De S.A.L.A.-interface is volledig personaliseerbaar en heeft twee standaard 10,25-inch HD-schermen.

SEDILI BELLI E BUONI

EEN VLEUGJE TECHNOLOGISCHE KLASSE

De Lancia Ypsilon is standaard uitgerust met twee 10,25-inch HD-schermen, waarbij het hoofdscherm fungeert als centraal bedieningspaneel voor audio, klimaatregeling en verlichting. Een simpele aanraking. Meer heeft u niet nodig om de configuratie te activeren en de sfeer van het interieur aan uw eigen smaak aan te passen.

VOOR ELKE REIS EEN PASSENDE SFEER

Dankzij de verschillende "ambient lighting"-modi van S.A.L.A. kunt u in de Lancia Ypsilon Edizione Cassina 100% elektrisch het omgevingslicht aanpassen aan uw voorkeuren. Kies uit acht kleuren die stuk voor stuk zijn ontworpen om een gevarieerde en aangename omgeving te creëren die uw rijervaring verbetert.

EEN ASSISTENT DIE ALTIJD ALERT IS

Dankzij het ADAS (Level 2 Driver Assistance System) en de nieuwste boordtechnologie rijdt u in de Lancia Ypsilon op een aangename en stressvrije manier. Neem de tijd om met een gerust hart te genieten van een veilige en comfortabele omgeving.

TWEE EXTRA OGEN. EN DAT MET EEN 180°-BEELD.

De twee 180°-camera's - één vooraan, één achteraan - bieden een onbegrensd zicht door de dode hoeken te bewaken. Met 10,25" schermen die de manoeuvreerruimte en alle mogelijke obstakels rond de wagen aangeven, kunt u in elke situatie vrij navigeren.

GEEN BEPERKINGEN VOOR GEMOEDSRUST

Het Autonomous Emergency Braking (AEB)- of noodremsysteem helpt aanrijdingen te voorkomen door gevaar te detecteren en daarvoor te waarschuwen. Als de bestuurder niet ingrijpt, remt het systeem automatisch om de gevolgen van een ongeval te voorkomen of te beperken.

IEDEREEN ZIJN EIGEN VEILIGE RUIMTE

Adaptive Cruise Control (ACC) maakt het eenvoudiger om potentiële gevaren op afstand te houden tijdens het rijden. Het elektronische regelsysteem regelt de snelheid van de wagen en houdt tegelijkertijd een veilige afstand tot voorliggers aan.